Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
Χαιρετισμός διευθυντή σπουδών | Σταύρος Αμούτζας Δελλής

Χαιρετισμος διευθυντη σπουδων | Σταυρος Αμουτζας Δελλης

2014 - 2015 | Ο Ιασμος εκλεισε 31 χρονια. Μεγαλωσε... ωριμασε... ισχυροποιηθηκε... Αντεξε στο χρονο.

Συνεχίζει να αγωνίζεται, να επιμένει (παρόλο τις αντιξοότητες της εποχής) να στηρίζει το όνειρο των νέων με προσόντα και ταλέντο να σπουδάσουν θέατρο αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Σε μια εποχή που η ανεργία ξεπέρασε όλα τα ανεκτά όρια, δεν μπορούμε με μια ιστορία τριανταένα χρόνων, με έναν ιδρυτή που αποτελεί ακόμα αξεπέραστο σημείο αναφοράς να μείνουμε απαθείς.

Από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, άλλοτε με τη βοήθεια της πολιτείας (μέχρι το 2004) και τα τελευταία χρόνια με δικούς μας οικονομικούς πόρους, είμαστε οι μόνοι πανελλαδικά που προσφέραμε δωρεάν κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης στις δραματουργικές σπουδές υποκριτικής τέχνης σε άνεργους νέους.

Και επειδή αναφαίρετο δικαίωμα των νέων είναι να συνεχίζουν να ονειρεύονται, και παρόλο τις ιστορικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, συνεχίζουμε τον αγώνα μας προκηρύσσοντας το 22ο και τελευταίο πρόγραμμα δραματουργικών σπουδών υποκριτικής τέχνης για 200 θέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εντελώς δωρεάν, προσφέροντας 1200 ώρες φοίτησης και κατάρτισης στην υποκριτική τέχνη σε νέους ανέργους με κάρτα ανεργίας από 18 έως 29 ετών.

Υ.Γ. : Τα τελευταία έτη η λογική των προκηρύξεων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας έπαψε να έχει ως κεντρικό άξονα τη θεατρική παιδεία και προσανατολίστηκε στον άκριτο καταμερισμό εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων σε φορείς άσχετους με τον χώρο της θεατρικής τέχνης.

Οι δε σχολές μας υλοποίησαν αυτοβούλως και αυτοτελώς σχετικά προγράμματα δωρεάν προς ανέργους από ιδίους οικονομικούς πόρους.

Καλή Χρονιά μέσα απ’την καρδιά μου,

Ο Διευθυντής Σπουδών & Ιδρυτής
ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΛΛΗΣ

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ


Ημερομηνία: 20/02/2014
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου