Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021-22

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021-22

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ για το σπουδαστικό έτος (2021-22).

Η εγγραφή ανέρχεται στα 350 ευρώ . Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Κάνε την αρχή! Σιγουρέψου για την επιλογή σου!

Στείλτε μας e- mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ath@iasmos.net ή μήνυμα στον λογαριασμό μας στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net).

Καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2105200096, ή ελάτε από τη σχολή (διεύθυνση: οδός Μαιζώνος 48, σταθμός Μετρό Μεταξουργείο, έξοδος Δηληγιάννη).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΑΣΜΟΣ

Στον ΙΑΣΜΟ, τη σχολή δραματικής τέχνης που ίδρυσε πριν από 38 χρόνια ο αξέχαστος θεατράνθρωπος Βασίλης Διαμαντόπουλος, προσφέρουμε κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης που συμβαδίζει με τη σύγχρονη, απαιτητική πραγματικότητα της υποκριτικής τέχνης.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των μαθημάτων αλλά και των καθηγητών που θα τα διδάξουν.

Στα τρία χρόνια της Ανωτέρας Δραματικής προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός σύγχρονου ηθοποιού, και εναρμονισμένο με όλες τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές του Θεάτρου, του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης.

Οι πυλώνες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι εξής: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία-Αγωγή Προφορικού Λόγου, Μουσική-Τραγούδι, Μουσικό Θέατρο, Κίνηση-Χορός-Σωματικό Θέατρο.

Παράλληλα δίνουμε μέγιστη σημασία και στα λεγόμενα δευτερεύοντα μαθήματα (Δραματολογία, Ιστορία Θεάτρου, Ελληνική και Ξένη Λογοτεχνία, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία, Μακιγιάζ, Κινηματογράφος, Ξιφασκία, Χειρισμός ακροάσεων κ.ά.) που είναι εξίσου σημαντικά για την ολοκλήρωση ενός ηθοποιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι καθηγητές μας συνοδεύουν τους σπουδαστές σε εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις που τους ανοίγουν τους ορίζοντες, ενώ η δουλειά ολόκληρης της χρονιάς στον ΙΑΣΜΟ επισφραγίζεται με παραστάσεις των σπουδαστών σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας. Σε αυτές τις παραστάσεις οι μαθητές παρουσιάζουν τη δουλειά του σε φίλους, συγγενείς και κοινό – και συγχρόνως έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν σε μια σκηνή αποκτώντας αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως oι σπουδαστές της σχολής μας κάθε χρόνο έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας - σεμινάρια με εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου (όπως ο Παντελής Βούλγαρης, Πάνος Κοκκινόπουλος, Μανούσος Μανουσάκης, Βασίλης θωμόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θέμις Μαρσέλλου, Αργύρης Πανταζάρας και άλλοι πολλοί.

Ο ΊΑΣΜΟΣ έχει δικές του θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Την χρονιά 2019, πολλοί μαθητές μας συμμετείχαν και πρωταγωνίστησαν στο Θεατρικό έργο του Thordon Wilder “H μικρή μας Πόλη" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη που έχει στη διάθεση της η σχολή μας. Επίσης την ίδια χρονιά, σε συνεργασία με άλλες θεατρικές παραγωγές, μαθητές και απόφοιτοί μας συμμετείχαν στο "Έπος της Μαλάμως" - Χειμερινό θέατρο Λαμπέτη , στο "Ζητείται Ψεύτης"- Θέατρο Παλλάς, στο "Χτυποκάρδια στα Θρανία"- Θέατρο Ήβη, κ.α.  Την χρόνια 2020 στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη, μαθητές μας πρωταγωνίστησαν στην θεατρική παράσταση “ΔΙΑΛΕΞΕ” βασισμένη στο θεατρικό έργο Καφενείο του Gordon Goldoni. Συμμετείχαν οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Σπυρούλα Κάιζερ, Μάρα Τζίμα, Τίφανη Δανιήλ, Δημήτρης Γούλιος, Αλέξανδρος Κουκ και καθηγήτρια της σχολής μας Νεκταρία Γιαννουδάκη και η ηθοποιός Έλενα Πιερίδου. Την ίδια χρονιά ανέβηκε η παράσταση “Σεξ Λεξικόν” του Σ. Μιχαλόπουλου με πρωταγωνιστές τους απόφοιτους της σχολής μας, Γιώργο Αμούτζα και Ήρα Παπακωνσταντίνου. Όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ο Ίασμος ετοιμάζει θεατρική παράσταση με απόφοιτους της σχολής.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης αλλά και μετά το πτυχίο η σχολή σας ενημερώνει για τις τρέχουσες ακροάσεις εξασφαλίζοντας την ποιότητα και εγκυρότητα των επαγγελματικών σας προοπτικών. Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τους σπουδαστές που θέλουν να σταδιοδρομήσουν εκτός από το χώρο του Θεάτρου και στο χώρο της τηλεόρασης έχουμε στενή συνεργασία με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές μας ενημερώνονται για casting, στέλνουν βιογραφικά και φωτογραφίες, παίρνουν μέρος σε ακροάσεις/οντισιον και ουκ ολίγες φορές επιλέγονται να συμμετάσχουν σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή εκπομπή.

Κεντρική φιλοσοφία μας είναι οι καθηγητές που διδάσκουν στον ΙΑΣΜΟ να είναι πάντοτε ενεργοί και δραστήριοι και να εμπλέκονται σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια κάθε χρονιάς. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι οι καθηγητές μας, πολύ συχνά, να επιλέγουν μαθητές της σχολής αλλά και μαθητές τους στις θεατρικές δουλειές στις οποίες συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε θεσπίσει το πρόγραμμα «Ο ΙΑΣΜΟΣ επισκέπτεται την Ευρώπη των μεγάλων συγγραφέων», με εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό, όπου οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, να επισκεφτούν ιδρύματα θεατρικής εκπαίδευσης και χώρους συναφείς με την καλλιτεχνική δημιουργία (όπως μουσεία, βιβλιοθήκες και τα παρόμοια). Επισκεφθήκαμε το Λονδίνο του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ, ενώ θ’ ακολουθήσει το Βερολίνο του Μπέρτολτ Μπρεχτ και το Παρίσι του Μολιέρου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να φοιτήσουν στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» ή στο «Θεατρικό Εργαστήρι», θα πρέπει να συμπληρώσουν μια αίτηση εγγραφής, προσκομίζοντας:

- 4 φωτογραφίες
- Αντίγραφο απολυτηρίου λυκείου ή πτυχίου (αν υπάρχει)
- Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
- Φόρμα Εγγραφής

Σημείωμα ιδρυτή:
Η επιλογή της σχολής για κάθε σπουδαστή πρέπει να είναι απόφαση σοφή. Γι’ αυτό, το μόνο που ζητάμε, εκτός από το ταλέντο σας, είναι να πληροφορηθείτε για τα προγράμματα, τους στόχους, τους σκοπούς, τους χώρους, τους καθηγητές, τα δίδακτρα κ.τ.λ., τουλάχιστον τριών Ανωτέρων Δραματικών Σχολών, πριν επιλέξετε την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος».

Φιλικά
Σ. ΔΕΛΛΗΣ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ

 

Τα δίδακτρα καταβάλλονται (μηνιαίως) στις αρχές του μήνα και στα δύο προγράμματα σπουδών:

Στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» τα δίδακτρα είναι 350 euro το μήνα (έκπτωση 10% σε περίπτωση που γίνει προεξόφληση στην καταβολή διδάκτρων). 
Από τον Φεβρουάριο του 2012 η διεύθυνση της σχολής εφαρμόζει στους σπουδαστές της μπόνους €50 κάθε μήνα για όλα τα έτη φοίτησής τους, εφόσον είναι συνεπείς απέναντι σε όλες τους τις υποχρεώσεις όπως φοίτηση, παρουσία, καταβολή διδάκτρων εντός του προκαθορισμένου χρόνου (1η έως 5 του μήνα) με βάση τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της σχολής . Σε περίπτωση που ένας σπουδαστής δεν είναι συνεπής στις παραπάνω  υποχρεώσεις του, χάνει το δικαίωμα (μπόνους) για τον μήνα που διανύει.
Στο «Θεατρικό Εργαστήρι» τα δίδακτρα είναι 300 euro το μήνα.

Σημείωση:
Τα δίδακτρα καταβάλλονται είτε στο λογιστήριο της σχολής είτε μέσω τραπέζης στους παρακάτω λογαριασμούς με προσκόμιση της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5018-018298-079
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 167/296201-26

 

Ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς σχεδιάσαμε ένα πλήρες και πολύπλευρο πρόγραμμα σπουδών.

Τα κύρια μαθήματα της σχολής (κορμός) είναι:


·         Υποκριτική – Αυτοσχεδιασμός

          (Αρχαίο Δράμα – Αρχαία Κωμωδία

          Παγκόδμιο Ξένο Ρεπερτόριο,  Κλασσικό και Σύγχρονο, Νεοελληνικό, Κρητικό)

-         Μιούζικαλ

·         Αγωγή Προφορικού Λόγου – Ορθοφωνία

-         Υποκριτική στη κάμερα

-         Σωματικό Θέατρο

·         Κίνηση – Χορός

·         Μουσική

·         Τραγούδι

Σκαλοπάτια στη μεγάλη σκάλα της γνώσης αποτελούν και τα δευτερεύοντα αλλά εξίσου σημαντικά μαθήματα:


·         Δραματολογία
·         Ιστορία Θεάτρου
·         Ιστορία Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
·         Ιστορία & Πρακτική Κινηματογράφου
·         Σκηνογραφία
·         Ενδυματολογία
·         Διασκευή Προσώπου
·         Οπλομαχητική Ξιφασκία
·         Σεμινάρια
·         Συμβουλευτική Ακροάσεων
·         Συμβουλευτική για Δημόσιες Σχέσεις
·         Επιμορφωτικές Επισκέψεις
·         Ενισχυτική Διδασκαλία

 

- Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή και στο Θεατρικό Εργαστήρι;

Στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ η φοίτηση είναι τριετής και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού ως προς τα μαθήματα και τους καθηγητές έως και το πτυχίο. Η εξάωρη καθημερινή παρακολούθηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή είναι υποχρεωτική σε όλα τα μαθήματα, το Σάββατο γίνονται σεμινάρια και μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας (προαιρετικής παρακολούθησης) καθώς και πρόβες. Οι απόφοιτοι παίρνουν δίπλωμα ανωτέρας δραματικής σχολής αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού στο τέλος της φοίτησής τους. 

Στο Θεατρικό Εργαστήρι η φοίτηση είναι διετής και το πρόγραμμα σπουδών έχει καταρτισθεί από τον αείμνηστο Βασίλη Διαμαντόπουλο πριν από 31 χρόνια και συνεχίζεται έως και σήμερα. Οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τα μαθήματα της υποκριτικής - αυτοσχεδιασμού, κίνησης-χορού και της ορθοφωνίας-αγωγής προφορικού λόγου από Δευτέρα έως και Πέμπτη τέσσερις ώρες καθημερινά. Tα μαθήματα μουσική, ιστορία θεάτρου, δραματολογία, πρακτική κινηματογράφου, σκηνογραφία-ενδυματολογία, νεοελληνική λογοτεχνία, διαχείρηση ακροάσεων, μακιγιάζ, ξιφασκία, ενισχυτική διδασκαλία, είναι προαιρετικά χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οι απόφοιτοι παίρνουν πτυχίο θεατρικού εργαστηρίου στο τέλος της φοίτησής τους.

- Οι σπουδαστές δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις στη σχολή πριν κάνουν την εγγραφή τους
 
Σύμφωνα με τις καινούργιες διατάξεις του Υπουργείου Πολιτιμού, οι σπουδαστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ανωτέρα Δραματική σχολή Ίασμος, υποχρεούνται να δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις αυτές γίνονται στον χώρο της σχολής μας, με πενταμελή επιτροπή καθηγητών μας, περίπου αρχές Οκτωβρίου. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, στη γραμματεία της σχολής (Μαιζώνος 48, μετρό Μεταξοτργείου), υπάρχει δυνατότητα κατάθεση της αίτησης και σε ηλεκτρονική μορφή (ath@iasmos.net). Ακολουθούν ανοιχτά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις αυτές, με καθηγητές της σχολής μας, εντελώς δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε έναν μονόλογο, ένα ποιήμα, ένα τραγούδι και αυτοσχεδιασμό. Το πρόγραμμα σπουδών καθ'όλη τη διάρκεια της τριετούς φοίτησης εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Μετά τη φοίτηση των τριών ετών η απόκτηση του πτυχίου φέρει τη κρατική σφραγίδα του Υπουργείου (κρατικό δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης).  Για όσους δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία αυτή, η σχολή μας διαθέτει και άλλα προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Στη περίπτωση αυτή το δίπλωμα είναι ιδιωτικού φορέα.
            
- Εάν γραφτώ στο Θεατρικό Εργαστήρι μπορώ μετά εάν θέλω να κάνω μεταγραφή στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος; 
 
Όλοι οι σπουδαστές του Θεατρικού Εργαστηρίου έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και να ενταχθούν στην Ανώτερη Δραματική σχολή Ίασμος.

 

- Πρέπει να έχω περάσει τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για να μπορώ να γραφτώ στη Σχολή;

Όποιος σπουδαστής δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εισαγωγικές εξετάσεις Του Υπουργείου Πολιτισμού και να αποκτήσει αναγνωρισμένο δίπλωμα, η σχολή δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε άλλα πρόγράμματα σπουδών. Στη περίπτωση αυτή το δίπλωμα είναι ιδιωτικού φορέα.

- Τι είναι οι εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού;

Σύμφωνα με τις καινούργιες διατάξεις του Υπουργείου Πολιτιμού, οι σπουδαστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ανωτέρα Δραματική σχολή Ίασμος, υποχρεούνται να δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις αυτές γίνονται στον χώρο της σχολής μας, με πενταμελή επιτροπή καθηγητών μας, περίπου αρχές Οκτωβρίου. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, στη γραμματεία της σχολής (Μαιζώνος 48, μετρό Μεταξοτργείου), υπάρχει δυνατότητα κατάθεση της αίτησης και σε ηλεκτρονική μορφή (ath@iasmos.net). Ακολουθούν ανοιχτά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις αυτές, με καθηγητές της σχολής μας, εντελώς δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε έναν μονόλογο, ένα ποιήμα, ένα τραγούδι και αυτοσχεδιασμό. Το πρόγραμμα σπουδών καθ'όλη τη διάρκεια της τριετούς φοίτησης εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Μετά τη φοίτηση των τριών ετών η απόκτηση του πτυχίου φέρει τη κρατική σφραγίδα του Υπουργείου (κρατικό δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης).  Για όσους δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία αυτή, η σχολή μας διαθέτει και άλλα προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Στη περίπτωση αυτή το δίπλωμα είναι ιδιωτικού φορέα.

- Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στους σπουδαστές που έχουν περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και φοιτούν στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος από τους σπουδαστές που δεν έχουν περάσει ή δεν έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού;

Η διαφορά είναι ότι οι πρώτοι παίρνουν δίπλωμα κρατικού φορέα (με πιστοποίηση του Υπουργείου Πολιτισμού), ενώ οι δεύτεροι παίρνουν δίπλωμα ιδιωτικού φορέα. Επίσης οι πρώτοι έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως: αναβολή στράτευσης (για τα αγόρια), άμεση εισαγωγή στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών), δικαίωμα διδασκαλίας, εισαγωγή με εξετάσεις στο Β' έτος του τμήματος της Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο καθώς και το τμήμα κινηματογράφου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.ά.

- Εάν φοιτώ στο Θεατρικό Εργαστήρι, μπορώ να δώσω εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού;

Ναι, οι εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού είναι ανεξάρτητες από την φοίτηση σας.

- Αφού αποφοιτήσω, η σχολή μου εξασφαλίζει δουλειά;

Ο ΊΑΣΜΟΣ έχει δικές του παραγωγές (θεατρικές -τηλεοπτικές). Τη χρονιά 2019, πολλοί μαθητές μας συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στο Θεατρικό έργο του Thordon Wilder " Η μικρή μας Πόλη" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη που έχει στη διάθεση της η σχολή μας. Επίσης σε συνεργασία με άλλες θεατρικές παραγωγές, μαθητές και απόφοιτοί μας συμμετείχαν στο "Έπος της Μαλάμως" - Χειμερινό θέατρο Λαμπέτη , στο "Ζητείται Ψεύτης"- Θέατρο Παλλάς, στο "Χτυποκάρδια στα Θρανία"- Θέατρο Ήβη, κ.α. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης αλλά και μετά το πτυχίο η σχολή σας ενημερώνει για τις τρέχουσες ακροάσεις εξασφαλίζοντας την ποιότητα και εγκυρότητα των επαγγελματικών σας προοπτικών. Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τους σπουδαστές που θέλουν να σταδιοδρομήσουν εκτός από το χώρο του Θεάτρου και στο χώρο της τηλεόρασης έχουμε στενή συνεργασία με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι σπουδαστές μας ενημερώνονται για casting, στέλνουν βιογραφικά και φωτογραφίες, παίρνουν μέρος σε ακροάσεις/οντισιον και ουκ ολίγες φορές επιλέγονται να συμμετάσχουν σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή εκπομπή. Κεντρική φιλοσοφία μας είναι οι καθηγητές που διδάσκουν στον ΙΑΣΜΟ να είναι πάντοτε ενεργοί και δραστήριοι και να εμπλέκονται σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια κάθε χρονιάς. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι οι καθηγητές μας, πολύ συχνά, να επιλέγουν μαθητές της σχολής αλλά και μαθητές τους στις θεατρικές δουλειές στις οποίες συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν.

- Μπορώ να συμμετέχω σε σεμινάρια υποκριτικής άλλων οργανισμών παράλληλα με τη φοίτηση στον Ίασμο;

Όχι, ο κανονισμός της σχολής επιτρέπει τη συμμετοχή των σπουδαστών σε σεμινάρια μόνο κατόπιν έγκρισης από τη διεύθυνση για λόγους προστασίας των μαθητών.

 

 

Στα 38  χρόνια λειτουργίας μας, συνεργαστήκαμε σχεδόν με όλο το ελληνικό θέατρο (πάνω από 400 καθηγητές υποκριτικής - αυτοσχεδιασμού, χορού - κίνησης, σκηνοθέτες κινηματογράφου-θεάτρου, αγωγής προφορικού λόγου, μουσικής - τραγουδιού, σκηνογράφους - ενδυματολόγους, θεατρολόγους, δραματολόγους, ιστορικούς θεάτρου). Μερικοί απ’ αυτούς αναγράφονται παρακάτω:

ΑΔΑΜΑΚΗ ΜΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΥ ΜΠΕΤTΥ, ΑΡΜΕΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ, ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ ΜΙΝΩΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΔΑΜΑΤΗΣ ΚΟΡΑΗΣ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ, ΖΟΥΝΗ ΠΕΜΗ, ΗΜΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ, ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ ΔΑΝΗΣ, ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΛΥΝΝ ΧΑΡΡΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΗ, ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΟΡΜΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΤΑΜΑΝΙΔΟΥ ΕΥΗ, ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΤΑΜΙΛΑ, ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΟΛΙΑ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΛΙΚΕΝΖΟΥ ΕΡΣΗ, ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΜΙΝΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΟΡΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΜΠΑΖΑΚΑ ΘΕΜΙΣ, ΜΠΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΛΙΕΣ ΕΡΡΙΚΟΣ, ΜΠΟΤΕΛΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΟΡΦΑΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, ΠΑΓΚΑΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΕΖΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΡΚΑ, ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΡΟΥΛΑ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΕΠΠΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΠΙΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΡΙΚΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΣΕΪΡΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

 

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Site : https://forms.gle/2J6Lut2SnZJ2rFdR8


Ημερομηνία: 01/06/2021
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου