Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ/ 2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ/ 2018

Καθώς η φετινή σχολική χρονιά (2017 – 2018) οδεύει προς την ολοκλήρωση της, αμέσως μετά την τελική παρουσίαση της ετήσιας δουλειάς των σπουδαστών μας σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, την Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΙΑΣΜΟΥ η οποία περιλαμβάνει:
• Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις υποκριτικής τέχνης (Υπουργείου Πολιτισμού, Εθνικού , Κρατικού Βορείου Ελλάδος).
• Προετοιμασία για ακροάσεις
• Προπαρασκευαστικά μαθήματα ανίχνευσης ταλέντου
• Εγκλιματισμός και προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά (προαιρετικά)
*Επιλεγμένοι Καθηγητές με γνώση και εμπειρία πολλών χρόνων καθοδηγούν τους σπουδαστές στην σωστή επιλογή και μελέτη κειμένων, ασχολούνται προσωπικά με τον καθ'ένα ξεχωριστά με ενδιαφέρον και στήριξη τόσο στο πεδίο εξέλιξης των δυνατοτήτων τους στην υποκριτική και στον αυτοσχεδιασμό όσο και στην ορθοφωνία και στο τραγούδι .
Σχετικά με τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού οι ενδιαφερόμενοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα επεξεργαστούν δύο (2) τουλάχιστον μονολόγους από σύγχρονο και από κλασσικό ρεπερτόριο, δύο (2) ποιήματα, γνώση απαγγελίας, αγωγή λόγου, τουλάχιστον δύο (2) τραγούδια, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, prima vista. Σχετικά με τις εξετάσεις των κρατικών σχολών του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) οι ενδιαφερόμενοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα επεξεργαστούν τέσσερις (4) τουλάχιστον μονολόγους από αρχαίο δράμα και κωμωδία, την κλασική Ελισαβετιανή περίοδο καθώς και μονολόγους από το σύγχρονο δράμα και κωμωδία. Δυο ποιήματα, γνώση απαγγελίας και τουλάχιστον δυο (2) τραγούδια. Ορθοφωνία, αγωγή λόγου και επίγνωση σωματικότητας μέσα στο ρόλο.
Για τις ακροάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα επεξεργαστούν επίσης τέσσερις (4) μονολόγους. Δράμα και κωμωδία, στήσιμο σκηνής, Δυο (2) τραγούδια. Σύγχρονο και Musical. Ορθοφωνία και αγωγή προφορικού λόγου. Η προετοιμασία αυτή αφορά κάθε είδους ακροάσεις με στόχο οι συμμετέχοντες να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές και τις απαιτήσεις τους.
Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα κατά κύριο λόγο προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα εξερεύνησης των εκφραστικών τους μέσων και τη σκηνική τους αυτοπεποίθηση δουλεύοντας αυτοσχεδιασμό, κίνηση , υποκριτική, τραγούδι, αγωγή προφορικού λόγου (ορθοφωνία).
Τέλος, οι υποψήφιοι σπουδαστές για το πρώτο έτος, πέρα από την έρευνα και τη διαπίστωση των ικανοτήτων τους, έχουν τη δυνατότητα (προαιρετικά) να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στο πρώτο έτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ.
Η καλοκαιρινή προετοιμασία πραγματοποιείται από ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του ΙΑΣΜΟΥ με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή. Όλοι μαζί θα οδηγήσουν με ασφάλεια και γνώση τους υποψήφιους ως τις τελικές τους εξετάσεις.
Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 9 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τέλος Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει τρία (3) τετράωρα την εβδομάδα καθώς και τις πρόβες που απαιτούνται για τις ανάγκες του μαθήματος.
Δεν απαιτείται συμμετοχή σε όλους τους μήνες της προετοιμασίας αλλά αυτή πραγματοποιείται τους μήνες που εσείς θα επιλέξετε.
ΚΟΣΤΟΣ/ Το κόστος της προετοιμασίας ανέρχεται στα 300 ευρώ το μήνα χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των μηνών.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ Για όσους σπουδαστές έχουν εξασφαλίσει θέση για τη σχολική χρονιά 1018-2019 κάνοντας την εγγραφή τους (350 ευρω) το κόστος της προετοιμασίας ανέρχεται στα 100 ευρώ μηνιαίως. Ταυτόχρονα εντάσσονται στο μαθητολόγιο της σχολής, ενώ εξασφαλίζουν και την σπουδαστική τους ταυτότητα (ατέλεια) που εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο σε θέατρα. Σε περίπτωση που ο σπουδαστής αποφασίσει ότι δεν θέλει να φοιτήσει στη σχολή την προσεχή σχολική χρονιά (2018–2019) η εγγραφή παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλης της χρονιάς με την ιδιότητα του ακροατή. Οι ακροατές μπορούν να παρακολουθούν όποιο μάθημα θέλουν, όποιου καθηγητή και όσες ώρες το επιθυμούν.
Στείλτε μας email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό μας στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net). Εναλλακτικά, καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5200096 ή ελάτε από τη σχολή (διεύθυνση: Μαιζώνος 48, μετρο Μεταξουργείο, έξοδος Δηληγιάννη), www.iasmos.net

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 28/06/2018
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου