Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πέρα από την προετοιμασία για τις εξετάσεις του υπουργείου πολιτισμού, εθνικού και κρατικού βορείου Ελλάδος για τους σπουδαστές που δε θέλουν να συμμετάσχουν στις παραπάνω διαδικασίες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:
- Προπαρασκευαστικά μαθήματα ανίχνευσης ταλέντου
- Προετοιμασία για ακροάσεις
- Εγκλιματισμός και προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά (προαιρετικά)
Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα κατά κύριο λόγο προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα εξερεύνησης των εκφραστικών τους μέσων και τη σκηνική τους αυτοπεποίθηση δουλεύοντας αυτοσχεδιασμό, κίνηση , υποκριτική, τραγούδι, αγωγή προφορικού λόγου (ορθοφωνία).
Για τις ακροάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα επεξεργαστούν επίσης τέσσερις (4) μονολόγους. Δράμα και κωμωδία, στήσιμο σκηνής, Δυο (2) τραγούδια. Σύγχρονο και Musical. Ορθοφωνία και αγωγή προφορικού λόγου. Η προετοιμασία αυτή αφορά κάθε είδους ακροάσεις με στόχο οι συμμετέχοντες να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές και τις απαιτήσεις τους.
Τέλος, οι υποψήφιοι σπουδαστές για το πρώτο έτος, πέρα από την έρευνα και τη διαπίστωση των ικανοτήτων τους, έχουν τη δυνατότητα (προαιρετικά) να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στο πρώτο έτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ.
Η καλοκαιρινή προετοιμασία πραγματοποιείται από ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του ΙΑΣΜΟΥ με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή.
Δεν απαιτείται συμμετοχή σε όλους τους μήνες της προετοιμασίας αλλά αυτή πραγματοποιείται τους μήνες που εσείς θα επιλέξετε.
Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 9 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τέλος Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει τρία (3) τετράωρα την εβδομάδα καθώς και τις πρόβες που απαιτούνται για τις ανάγκες του μαθήματος.
Για του σπουδαστές που έχουν κάνει την εγγραφή τους για την καινούργια σχολική χρονιά 2018-2019 το κόστος είναι 100 Ευρώ μηνιαίως.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 02/07/2018
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου