Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

08/05/2018

Δεχόμαστε καθημερινά τηλεφωνήματα, μηνύματα και email σχετικά με το ποιά είναι η διαφορά ενός σπουδαστή που έχει περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείο Πολιτισμού από έναν σπουδαστή που εγγράφεται σε μια δραματική σχολή χωρίς την παραπάνω διαδικασία.

Απάντηση

Το πτυχίο όσων έχουν περάσει τις εξετάσεις του ΥΠΠΟ κατά την αποφοίτηση φέρει τη σφραγίδα του Υπουργείου, δηλαδή είναι κρατικό, αναγνωρισμένο. Οι σπουδαστές που εντάσσονται σε εναλακτικά πρόγραμματα σπουδών που διαθέτει η σχολή, το πτυχίο τους είναι ιδιωτικού φορέα.

Ταυτόχρονα αξίζει να γνωρίζετε οτι όσοι έχουν αναγνωρισμένο πτυχίο από το ΥΠΠΟ μπορούν να διδάξουν υποκριτική σε δραματικές σχολές και θεατρικό παιχνίδι σε σχολεία, να εγγραφούν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, να περάσουν κατευθείαν σε μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών συναφών με το Θέατρο, να δώσουν κατατακτήριες εξετάσεις για τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα σε τμήματα θεατρικών σπουδών και θεατρολογίας. Για τα αγόρια χορηγείται τριετής αναβολή στράτευσης για την περίοδο της φοίτησης τους.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ημερομηνία: 07/05/2018
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου