Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 MAΙΟΥ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ KOEN

Τα μαθήματα ενηλίκων και ανίχνευσης ταλέντου συνεχίζονται και πραγματοποιούνται ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ. Το κάθε μάθημα είναι αυτόνομο και γίνεται 13.00 - 17.00. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε χωρίς κάποια δέσμευση. Το κόστος κάθε τετράωρου μαθήματος είναι 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής, στο 210 5200096 ή στο ath@iasmos.net.

Το επόμενο μάθημα λοιπόν είναι το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαίου και θα γίνει από τον επιτυχημένο σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή της σχολής Αλέξανδρο Κοεν http://www.iasmos.net/user.php?uid=2614&acatid=326 ο οποίος θα κάνει εισαγωγή στην προσέγγιση θεατρικού μονολόγου, απαγγελίας ποιήματος και αυτοσχεδιασμού για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας.

Στον κύκλο μαθημάτων έχουν διδάξει και θα διδάξουν ο καλλιτεχνικός μας διευθυντής Αλέξανδρος Κοέν, οι απόφοιτοι της σχολής και καθηγητές μας Μαρία Σολωμού και Αργύρης Αγγέλου καθώς και οι, επίσης καθηγητές μας, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ναταλία Δραγούμη, Δημήτρης Κουρούμπαλης κ.α.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της σχολής, στο 210 5200096 ή στο ath@iasmos.net. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη σχολή μας στην οδο Μαιζώνος 48, μετρο Μεταξουργείο.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Ημερομηνία: 26/05/2015
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου