Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΥΗ/ GREXIT

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον Κίμωνα Δούση και την Αφροδίτη Ματκάρη που αποφοίτησαν μόλις πέρσι από τη σχολή προσκεκλημένους στην εκπομπή ΕΡΤ ΑRT να παρουσιάζουν την παράσταση GRexit που έχει γράψει και έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Αφροδίτη! Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ απ' ολους μας! Για όσους θέλουν να δουν τη συζήτηση, μετά το 24', στο http://webtv.ert.gr/katigories/politismos/24noe2015-art-ert/.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το έργο GRexit είναι σε κείμενο και σκηνοθεσία της μαθήτριας μας Αφροδίτης Ματκάρη πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 28 ομάδες συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο Φεστιβάλ 28 έργων τρόμου που διοργάνωνε το θέατρο Παραμυθίας και υποστηριζόταν από την Ένωση Ελλήνων Συγγραφέων/ Σεναριογράφων Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Σκηνοθετών. Στην παράσταση παίζουν οι επίσης απόφοιτοι της σχολής Κίμωνας Δούσης, Παναγιώτης Καμπούρης, Ιωάννα Κοσσένα, Ελένη Μαστρολέων, Αφροδίτη Ματκάρη και Άννα Χαραλάμπους. Όλοι τους μας τιμούν με την πορεία και τις επιτυχίες τους!

Το GRexit θα παίζεται από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00 στο θέατρο Παραμυθίας, Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Γκάζι. 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ απόλους μας!

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ


Ημερομηνία: 08/03/2016
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου