Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ/ ΚΥΠΡΟΣ/ ΘΟΚ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ/ ΚΥΠΡΟΣ/ ΘΟΚ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η σχέση του ΙΑΣΜΟΥ με την Κύπρο είναι εδώ και χρόνια στενή. Ουκ ολίγοι μαθητές μας πρωταγωνιστούν σε πολιτισμικά δρώμενα της μεγαλονήσου και ουκ ολίγα παιδιά από την Κύπρο φοιτούν στη σχολή.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε οτι η απόφοιτη μας Δέσποινα Γιαννοπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου(ΘΟΚ) με τίτλο Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ του Ταντέους Σλομποτζιάνεκ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και τις ευχές μας για ανάλογες μελλοντικές επιτυχίες!

Λίγα λόγια για την παράσταση
Μερικές φορές, οι άνθρωποι αντιδρούμε ανεξέλεγκτα. Μερικές φορές και οι καλοί κάνουν κακό. Πολύ κακό. Όλοι ξέρουμε πως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης εξοντώθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Τι θα λέγατε εάν μαθαίνατε πως στη διπλανή σας πόλη, οι μισοί κάτοικοι σκότωσαν ξαφνικά τους άλλους μισούς; «Η τάξη μας», είναι ένα έργο για τα γεγονότα της πόλης Jedwabne στην Πολωνία, όταν κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και υπό γερμανική κατοχή, οι Καθολικοί Πολωνοί κάτοικοι σκότωσαν τους Εβραίους Πολωνούς συντοπίτες τους. Ήρωές του, 10 συμμαθητές, των οποίων τις ζωές παρακολουθούμε πριν και κυρίως μετά τα τρομερά εκείνα γεγονότα που άλλαξαν για πάντα τις ζωές τους. Ένα έργο για τις παράδοξες ανθρώπινες αντιδράσεις υπό καθεστώς πίεσης. Για τις απότομες εκείνες κινήσεις μας, που τρομάζουν κι εμάς τους ίδιους.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.thoc.org.cy/Event-i-taksi-mas,2840,0,EL,General

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ


Ημερομηνία: 07/06/2016
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου