Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20

Στόχος του μαθήματος είναι μέσα από αυτοσχεδιασμό, μεθοδολογία προσέγγισης ρόλων, στοιχεία μεθόδου Στανισλάφσκι και στοιχεία σκηνοθεσίας προσπαθούμε να χτίσουμε θεατρική κουλτούρα και παιδεία στους μαθητές. "Μη φοβάστε την έκθεση, το θέατρο είναι παιχνίδι, είναι ελευθερία"...

Κεντρική και πάγια πολιτική του ΙΑΣΜΟΥ είναι να αξιοποιεί και να αναδεικνύει καθηγητές από τα "φυτώρια" του. Ουκ ολίγοι καθηγητές της σχολής έχουν υπάρξει μαθητές και απόφοιτοι μας. Νιωθουμε περήφανοι γι αυτή την φιλοσοφία της σχολής διότι με αυτό τον τρόπο αξιοποιούμε νέους ανθρώπους που αγαπούν τη σχολή και έχοντας υπάρξει μαθητές μας είναι έτοιμοι να μεταλαμπαδεύουν και στις νέες γενιές το όραμα του ιδρυτή μας Βασίλη Διαμαντόπουλου. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η πολύ αξιόλογη, ταλαντούχα, ποιοτική και δραστήρια απόφοιτη μας Μαρία Διακοπαναγιώτου θα κάνει φέτος μάθημα υποκριτικής στα παιδιά του ΙΑΣΜΟΥ.

Λίγα λόγια για την πορεία της
Γεννήθηκε στη Ρόδο, μεγάλωσε στην Κω, αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ και ποτέ δεν ξεχνά με τίποτα την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο, στο έργο Muriel’s wedding στο Ανοιχτό Θεάτρο. Έχει παίξει σε υπέροχες παραστάσεις (Γκόλφω, Φλαντρώ, Δεκαήμερο, Έγκλημα και Τιμωρία στο Εθνικό Θέατροκ.α.) ενώ έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους σκηνοθέτες. Τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε στην Επίδαυρο με τις Όρνιθες σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου. Έχει κάνει τηλεοπτικές συμμετοχές (Δέκα λεπτά κήρυγμα, Ταμάμ κ.α) αλλά και κινηματογραφικές (Το Μαγικό Δέρμα του Κώστα Σαμαρά, Οι Νύφες του Παντελή Βούλγαρη, το Xenia του Πάνου Κούτρα κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mr-green.gr/μαρία-διακοπαναγιώτου/

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ


Ημερομηνία: 20/08/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου