Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ

Το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης στο παγκόσμιο δραματολόγιο ζωντανεύει στο θέατρο Πάνθεον σε σκηνοθεσία του καθηγητή υποκριτικής μας Δημήτρη Λιγνάδη. Είμαστε σίγουροι ότι άλλη μια φορά θα ισορροπήσει μεταξύ της ποιότητας και της επιτυχίας με τον δικό του μοναδικό τρόπο! 

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ο πολυσχιδής Δημήτρης Λιγνάδης θα επιχειρεί κάτι παράτολμο που δεν έχει ξαναγίνει: τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, θα τους παίξουν έφηβοι, οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν στην ίδια ηλικία, στην οποία ήταν και οι πραγματικοί ήρωες του έργου. Την ηλικία της αθωότητας αλλά και της απολυτότητας του συναισθήματος.
Ο Δημήτρης Πιατάς θα ενσαρκώσει τον πατέρα Λαυρέντιο, μητέρα της Ιουλιέτας θα είναι η Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ θα δούμε ακόμη τους: Σταύρο Βόλκο, Βασίλη Μηλιώνη, Πάνo Παπαδόπουλο, Ρένο Ρώτα, Νικόλα Στραβοπόδη, Θάνο Τοκάκη, Γιωργή Τσουρή, και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ένα 20μελή θίασο. Η μετάφραση είναι του Διονύση Καψάλη, τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει αναλάβει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τη μουσική ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και την κίνηση η Πωλίν Ούγκε.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.culturenow.gr/51263/rwmaios-kai-ioylieta-apo-ton-dhmhtrh-lignadh-erxetai-sto-theatro-pantheon

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΝΕΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ


Ημερομηνία: 25/10/2016
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου