Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΟΛΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ/ ΚΥΜΒΕΛΙΝΟΣ

ΟΛΟΣ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ/ ΚΥΜΒΕΛΙΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΕΝ, ΦΡΟΣΩ ΚΟΡΡΟΥ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΜΒΕΛΙΝΟΣ: H αινιγματική περιπετειώδης κωμωδία του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ που ανεβαίνει σύντομα στο θέατρο Εξαρχείων. Η παράσταση έχει έντονο πολύ έντονο άρωμα ΙΑΣΜΟΥ: Tη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο απόφοιτος της σχολής και καθηγητής υποκριτικής μας Αλέξανδρος Κοεν. Την κίνηση επιμελείται η καθηγήτρια χορού και κίνησης της σχολής Φρόσω Κορρού ενώ τη δραματολογική προσέγγιση κάνει η επίσης καθηγήτρια της σχολής Κατερίνα Διακουμοπούλου. Βοηθοί σκηνοθέτες είναι η απόφοιτη μας Αλίκη Μπομποτά και η παλιά μαθήτρια μας Ειρήνη Δρακοπούλου.

Η πρεμιέρα έγινε 14 Οκτωβρίου και οι παραστάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις 21.00, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ο Κυμβελίνος, ο βασιλιάς της Βρετανίας, προορίζει την μοναχοκόρη του Ιννογένη για τον γιο της δεύτερης συζύγου του. Όταν η Ιννογένη εναντιώνεται και παντρεύεται τον Πόστουμο, ο Κυμβελίνος εξορίζει τον ανεπιθύμητο γαμπρό του. Στην εξορία του ο Πόστουμος θα στοιχηματίσει με τον Ιάκιμο, έναν Ιταλό τυχοδιώκτη, πως η Ιννογένη του είναι η πιστότερη γυναίκα στον κόσμο. Ο Ιάκιμος κάνει τα πάντα ώστε να την παρουσιάσει άπιστη, και ο Πόστουμος αποφασίσει να την εκδικηθεί. Από το σημείο αυτό θα ξεκινήσει για την Ιννογένη και την υπηρέτρια της ένα γοητευτικό όσο και επικίνδυνο ταξίδι πνευματικής και συναισθηματικής ενηλικίωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-exarhion/kymvelinos/

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ


Ημερομηνία: 25/10/2016
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου