Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ/ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ/ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (RADA)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (RADA)

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα για τους σπουδαστές του ΙΑΣΜΟΥ που βρίσκονταν στο Λονδίνο. Οι μαθητές επισκέφθηκαν τη Βασιλική Θεατρική Ακαδημία. Η RADA, η ιστορική σχολή που ιδρύθηκε το 1904, αναμόρφωσε πανευρωπαϊκά την αντίληψή μας για την υποκριτική τέχνη, θεωρείται ως μια από τις πιο φημισμένες Δραματικές Ακαδημίες, και τροφοδοτεί το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση με διεθνούς φήμης σπουδαίους καλλιτέχνες.

Η εμπειρία των σπουδαστών του ΙΑΣΜΟΥ στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο (RADA) ήταν μοναδική. Εξειδικευμένοι καθηγητές μας μίλησαν για την ιστορία της Ακαδημίας – από το ξεκίνημά της στη σοφίτα του Θεάτρου His Majesty’s έως τη σημερινή λαμπερή παρουσία της στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της οδού Γκόουερ.

Τυχεροί οι σπουδαστές μας που βρέθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και έζησαν από κοντά τον παλμό της κορυφαίας (σε παγκόσμιο επίπεδο) σχολής επαγγελματικής κατάρτισης ηθοποιών, που ιδρύθηκε το 1904 και εξελίχθηκε σε επίκεντρο της θεατρικής εκπαίδευσης τροφοδοτώντας με καλλιτέχνες τη βαριά «βιομηχανία» του θεάματος.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 28/03/2017
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου