Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2018
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ
Για τρίτη χρονιά φέτος ο ΙΑΣΜΟΣ διοργανώνει για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018 το επιτυχημένο σεμινάριο «Υποκριτική στην κάμερα» – αυτή τη φορά με τον βραβευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.
ΣΚΟΠΟΣ
Πρόκειται για ένα θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο με θέμα την υποκριτική στην κάμερα που σχεδιάστηκε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ και τον κορυφαίο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή με σκοπό οι συμμετέχοντες:
 να γνωρίσουν την υποκριτική μπροστά στην κάμερα και να συνειδητοποιήσουν τις ομοιότητες και τις διαφορές σε σχέση / σ’ αντίθεση με το θέατρο.
 να προσεγγίσουν πρακτικά το αντικείμενο παίζοντας μπροστά σε επαγγελματική κάμερα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σμαραγδή.
 να παραλάβουν, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, το προσωπικό τους demo το οποίο θα μπορούν να επιδείξουν σε οποιαδήποτε ακρόαση.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Τα έξι (6) μαθήματα θα πραγματοποιηθούν Σαββατοκύριακα  από τις 12.00 έως τις 16.00.
ΚΟΣΤΟΣ
280 ευρώ. Ελάχιστη προκαταβολή 150 ευρώ.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 22 Δεκέμβρη. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
 Με την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (280 ευρώ) έχετε το δικαίωμα δωρεάν παρακολούθησης με την ιδιότητα του ακροατή της καλοκαιρινής προετοιμασίας (Αύγουστος - Σεπτέμβριος).
Στείλτε μας e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο λογαριασμό μας στο facebook (facebook.com/iasmos.net) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Μπορείτε να μας καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2105200096 ή ελάτε στη Σχολή που βρίσκεται Μαιζώνος 48 (μετρό Μεταξουργείο).

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Ημερομηνία: 13/12/2017
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου