Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ. #iasmos #dramaschool

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος διοργανώνει το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - WORK SHOP, με θέμα "ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ" με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και συνεργάτη της σχολής μας ΒΑΣΙΛΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ.

Ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τον ηθοποιό, με όλα τα βήματα και τις σωστές κινήσεις, από το βιογραφικό και την οντισιόν... έως την απόλυτη επιτυχία! Ως βάση θα χρησιμοποιηθούν πρακτικές ασκήσεις και γυρίσματα κατω από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση ενός σεναρίου, της ορολογίας γυρίσματος, τις βασικές αρχές του κινηματογράφου αλλά και την αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους συντελεστές.
Μάθε και εσύ όλα τα κρυφά σημεία και τις παγίδες ενός γυρίσματος, καθώς και τα μυστικά αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων που μπορεί να προκύψουν, στην ΠΡΑΞΗ!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι Έλληνας σκηνοθέτης και ηθοποιός, ιδιαιτέρως αγαπητός στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "50 - 50" όπου σκηνοθετούσε , αλλά υποδυόταν και τον ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου. "Οι Συμμαθητές", "Απαγορευμένη Αγάπη", "Βότκα πορτοκάλι", "Στριβειν δια του Αρραβώνος", Ένας μήνας και κάτι" ,"Τηλεμπόρα", "Με τα παντελόνια κάτω"," Η πολυκατοικία" αλλά και το τωρινό "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Αριθμός Σεμιναρίων : 4 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Ημέρα: Σάββατο
Ημερομηνίες: 19/5 - 26/5 - 2/6 - 9/6
Ωράριο: 12:00-16:00
Πληροφορίες εγγραφής: 210 5200096 & 6934697102
e-mail : ath@iasmos.net

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Ημερομηνία: 02/05/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου