Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-16.00

15 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
Πρόκειται για ένα σεμινάριο εντατικών σπουδών που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής τέχνης και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για την παρακολούθηση μαθημάτων εντός της εβδομάδος.
ΣΚΟΠΟΣ
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι όσοι παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων να σχηματίσουν μια σφαιρική εικόνα γι αυτό που καλείται «υποκριτική» και να ανιχνεύσουμε τις δυνατότητες προοπτικής και εξέλιξης τους. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη της υποκριτικής τον εαυτό τους και τα εκφραστικά τους μέσα. Θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία τους, θα απελευθερωθούν από εμπόδια – φραγμούς, θα απαλλαγούν από κάθε τι τους εμποδίζει να εκφραστούν με ειλικρίνεια, θα αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό και αλήθεια ένα κείμενο ή μονόλογο, θα δουλέψουν τον αυτοσχεδιασμό που είναι ουσιαστικά το εργαλείο και η παρόρμηση του ηθοποιού.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Τα τετράωρα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 12.00 – 16.00 από 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται (μετά το Πάσχα) Σάββατο 25 Μαΐου 2019.
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής για λίγες ακόμη ημέρες.
ΚΟΣΤΟΣ 80 ευρώ. Ελάχιστη προκαταβολή 40 ευρώ.
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Αλευράς, Μαρία Σολωμού, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αντώνης Λουδάρος, , Άννα Μάσχα, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Σταύρος Σβίγγος, Γιώργης Κοντοπόδης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Νανούρης, Δημήτρης Κουρούμπαλης,  Αλέξανδρος Κοέν, Αλέξανδρος Μούντι.
Στείλτε μας email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ath@iasmos.net ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό μας στο facebook (facebook.com/iasmos.net) με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105200096
Διεύθυνση: Μαιζώνος 48 (μετρο Μεταξουργείο)

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Ημερομηνία: 20/04/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου