Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η φετινή σχολική χρονιά (2020-2021) οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Ταυτόχρονα στις 5 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για όλες τις ιδιωτικές δραματικές σχολές , του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
‘Ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του ΙΑΣΜΟΥ με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή θα οδηγήσει με ασφάλεια και γνώση τους υποψήφιους ως τις τελικές τους εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι συμμετέχοντες θα προετοιμάσουν μονολόγους από θεατρικά έργα που καλύπτουν όλο το ρεπερτόριο: αρχαίο δράμα, κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. Επίσης θα διδαχθούν ορθοφωνία, φωνητική, αυτοσχεδιασμό καθώς και ανάλυση και απαγγελία ποιήματος. Σημειώνουμε ότι για την εισαγωγή στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου είναι απαραίτητη η παρουσίαση ενός μονολόγου κλασσικού ή αρχαίου δράματος ή αττικής κωμωδίας και στις δύο φάσεις της εξέτασης.
Η προετοιμασία περιλαμβάνει τρία (3) τετράωρα την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  (12:00-16:00) καθώς και τις πρόβες που απαιτούνται για τις ανάγκες του μαθήματος.
ΚΟΣΤΟΣ/ Το κόστος της προετοιμασίας ανέρχεται στα 100 ευρώ το μήνα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

(Δεν είναι υποχρεωτικοί και οι τρεις μήνες)

 

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ/ Όπως κάθε χρόνο, η περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία Να τονίσουμε πως σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου ή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος η εγγραφή επιστρέφεται, σε όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο Α΄έτος της σχολής μας!
Οι αιτήσεις συμμετοχής στην καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησαν.
#iasmosdramaschool 2105200096 iasmos.net ath@iasmos.net 


Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 08/06/2021
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου