Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η φετινή σχολική χρονιά (2020-2021) οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Ταυτόχρονα στις 5 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για το πρώτο έτος , του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
‘Ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του ΙΑΣΜΟΥ με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή θα οδηγήσει με ασφάλεια και γνώση τους υποψήφιους ως τις τελικές τους εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι συμμετέχοντες θα προετοιμάσουν μονολόγους από θεατρικά έργα που καλύπτουν όλο το ρεπερτόριο: αρχαίο δράμα, κλασικό και σύγχρονο θέατρο. Επίσης θα διδαχθούν ορθοφωνία, φωνητική, αυτοσχεδιασμό καθώς και ανάλυση και απαγγελία ποιήματος. Σημειώνουμε ότι για την εισαγωγή στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου είναι απαραίτητη η παρουσίαση ενός μονολόγου κλασσικού ή αρχαίου δράματος ή αττικής κωμωδίας και στις δύο φάσεις της εξέτασης.
Περιλαμβάνει τρία (3) τετράωρα την εβδομάδα (12-4) καθώς και τις πρόβες που απαιτούνται για τις ανάγκες του μαθήματος.
ΚΟΣΤΟΣ/ Το κόστος της προετοιμασίας ανέρχεται στα 100 ευρώ το μήνα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΟΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ/ Όπως κάθε χρόνο, η περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία Να τονίσουμε πως σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου ή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος η εγγραφή επιστρέφεται, σε όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο Α΄έτος της σχολής μας!
Οι αιτήσεις συμμετοχής στην καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησαν.
#iasmosdramaschool 2105200096 iasmos.net ath@iasmos.net


Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


https://forms.gle/9Knf3hd3WMwcYWTD7

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ

Site : https://forms.gle/9Knf3hd3WMwcYWTD7


Ημερομηνία: 08/06/2021
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου