Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
O ΙΑΣΜΟΣ με αφορμή τις εισαγωγικές εξετάσεις για το  Α έτους του Υπουργείου Πολιτισμού της σχολής μας,  ορίζει την OPEN εβδομάδα δωρεάν παρακολούθησης μαθημάτων για την προετοιμασία των υποψήφιων σπουδαστών .
Από 14 Σεπτεμβρίου έως την ημέρα έναρξης των εξετάσεων.
Με τη διαδικασία αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη Σχολή, τους καθηγητές, τη μέθοδο διδασκαλίας τους και να προετοιμαστείτε για τις εισαγωγικές εξετάσεις χωρίς να είναι δεσμευτική η εγγραφή σας στη σχολή, παρά μόνο η αίτηση των εισαγωγικών εξετάσεων.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Από 14 Σεπτεμβρίου έως την ημέρα έναρξης των εξετάσεων
ΔΕΥΤΕΡΑ 16.00 -20.00, ΤΡΊΤΗ 12.00-16.00, ΤΕΤΑΡΤΗ 16.00-20.00, ΠΕΜΠΤΗ 12.00-16.00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.00-200.
Για την κατοχύρωση θέσης στην OPEN ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ είναι απαραίτητη η τηλεφωνική εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο της γραμματείας μας: 210/5200096 .
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Στείλτε μας e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ath@iasmos.net ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό μας στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net). Εναλλακτικά, καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5200096 ή ελάτε από τη Σχολή (διεύθυνση: Μαιζώνος 48, μετρό Μεταξουργείο, έξοδος Δηληγιάννη).
Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα κατά κύριο λόγο προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα εξερεύνησης των εκφραστικών τους μέσων και τη σκηνική τους αυτοπεποίθηση, δουλεύοντας αυτοσχεδιασμό, κίνηση, μονολόγους, ποίημα, τραγούδι, αγωγή προφορικού λόγου (ορθοφωνία).
Η καλοκαιρινή προετοιμασία πραγματοποιείται από ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του ΙΑΣΜΟΥ με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή. Όλοι μαζί θα οδηγήσουν με ασφάλεια και γνώση τους υποψήφιους ως τις τελικές τους εξετάσεις.

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 27/08/2020
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου