Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania youfly

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΕΦΗΒΩΝ!

Στη ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ (5 έως 17 ετών) που λειτουργεί κάθε Σάββατο 12:00-16:00 διδάσκουν με αλφαβητική σειρά:

Ευγενία Μπαλάφα: Μουσική Αγωγή-Τραγούδι
Ιωάννα Παυλίδου: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός
Κατερίνα Σούσουλα: Τραγούδι-Κινησιολογία
Εύη Τσάφου: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός

Οι καθηγητές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, του θεάτρου, της μουσικής και του χορού. Τα βιογραφικά τους σημειώματα τα μπορείτε να τα δείτε στο site της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής  Ίασμος www.iasmos.net

Τα τμήματα είναι διαμορφωμένα ανάλογα με τις ηλικίες των μαθητών και λειτουργούν κάθε Σάββατο 12:00-16:00. Θα διδάσκονται: -Θεατρική Αγωγή (αυτοσχεδιασμό, θεατρικό παιχνίδι, θέατρο της επινόησης) -Μουσική Αγωγή (τραγούδι, αγωγή του λόγου - ορθή προφορά των λέξεων, εκμάθηση ρυθμού - πολυρυθμία) -Κινησιολογία (χορός, κινησιολογική έκφραση, ασκήσεις που απελευθερώνουν το σώμα και ενεργοποιούν τις αισθήσεις) Με τη λήξη του Εργαστηρίου τα παιδιά και οι έφηβοι καλούνται να μοιραστούν ό,τι έμαθαν και μελέτησαν σε αυτό το μουσικοθεατρικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση επαγγελματικών προδιαγραφών σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Στη διάρκεια της χρονιάς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα επισκέπτονται τα τμήματα ως "guest" καθηγητές, καταξιωμένοι πρωταγωνιστές (ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι κλπ.)

Για τους νέους φίλους που θέλουν να μας γνωρίσουν, η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΑΣΜΟΣ παρέχει ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ μαθήματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Καλέστε μας Σήμερα! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΑΣΜΟΣ Περισσότερες πληροφορίες: Μαιζώνος 48, Αθήνα, Μετρό Μεταξουργείο 210-520 00 36 Μπούσγου 20, Αθήνα, Πεδίον Άρεως 210-641 18 23

Στοιχεια

Κατηγορίες : ΝΕΑ


Ημερομηνία: 21/10/2020
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου