Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania

ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί τα ζητούμενα στις ακροάσεις και στις δουλειές από έναν ηθοποιό σχετικά με την κίνηση και τον χορό, είναι απαραίτητη η γνώση όσων περισσότερων ειδών χορού γίνεται. Περνώντας από όλα τα είδη λοιπόν, θα εστιάσουμε στο musical και jazz dance με στόχο την πλαστικότητα του σώματος, την άνεση εκμάθησης μιας χορογραφίας και τέλος την καλαίσθητη και χωρίς τραυματισμούς εκτέλεσή της σε ενδεχόμενο ακρόασης ή παράστασης. Το μάθημα περιλαμβάνει ζέσταμα, διδασκαλία χορογραφίας, ασκησιολόγιο και stretching και είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις νέες τάσεις, πάντα βασισμένο και με σεβασμό στις κλασσικές τεχνικές. Απαιτούνται άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια και κάλτσες..

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου, απ’ όπου αποφοίτησε παίρνοντας το πτυχίο της από το Υπουργείο Πολιτισμού, κατόπιν εξετάσεων, το 2004. Έκανε μαθήματα υποκριτικής και φωνητικής, και πολλά σεμινάρια με Έλληνες και ξένους καθηγητές.
Εργάστηκε στο θέατρο για περισσότερο από μία δεκαετία στα πιο εμπορικά musical και θεατρικές παραστάσεις, ενώ συνεργάστηκε με τους περισσότερους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής. Πρώτη της δουλειά ως χορογράφος ήταν το musical Annie στον Ελληνικό Κόσμο. Ακολούθησε η Μελωδία της Ευτυχίας στο Παλλάς, η Μαρία Πενταγιώτισσα του Μποστ, το Πριν το Χάραμα και η Συμμορία της Χιονάτης των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Βέμπο, το 80’s the musical των Βάλαρη – Παπαδόπουλου στο Πειραιώς 131, το Xanazoo του Μάνου Βαφειάδη στον Ελληνικό Κόσμο, ενώ επιμελήθηκε την κίνηση στο Γαμπροί για πούλημα των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Ακροπόλ. Τελευταίες χορογραφικές της δουλειές είναι το musical Addams Family στο Βέμπο, και το Ας ερχόσουν για λίγο στον Ελληνικό Κόσμο. Είναι η χορογράφος του musical Mamma mia που θα ανέβει τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Ακροπόλ καθώς και του Άμλετ Β’ που θα ανέβει στο θέατρο Ζήνα. Είναι η χορογράφος του Voice 2 στον Ant1 το 2015, καθώς και πολλών video clips και events, ενώ έχει συμμετάσχει σε Greek Idol και X-Factor.

Στοιχεια
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου