Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΙΝΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΙΝΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Devised theater
Ψυχολογικό & φυσιογνωμικό χτίσιμο ρόλου

Θέατρο της Επινόησης. Η πιο σύγχρονη μέθοδος υποκριτικής η οποία μέσω ψυχοσωματικών αυτοσχεδιασμών, δημιουργεί 4 θεμέλια: ψυχολογία, σώμα, λόγο, ομάδα.

Μέσω ψυχολογικών τεστ, ομαδικών παιχνιδιών, γλώσσας του σώματος και φυσιογνωμικής ανάλυσης, μαθαίνεις ποιοι ρόλοι ταιριάζουν ειδικά σε σένα αλλά και πως αντιμετωπίζεις τους κόντρα ρόλους. Με αυτήν τη γνώση, ξεκινάς να ποιείς το ήθος(ρόλος) πλάθοντας το λεκτικοψυχικό αλλά και το εξωτερικό του περιβάλλον (κουστούμι, σκηνικό χώρο, φωτισμό) Μαθαίνεις λοιπόν να επινοείς/κατανοείς/δημιουργείς μια παράσταση από το Α(κείμενο) ως το Ω(υπόκλιση)!

 

Σταυριανός Κιναλόπουλος - Βιογραφικό:

Κάτοχος bachelor στο τμήμα Artes του Empire State University της Νέας Υόρκης. Υπότροφος στη δραματική σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου και του Νέου Ελληνικού Θεάτρου, κατηγορία ’’εξαίρετου ταλέντου Καρόλου Κουν’’.
Παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στη Γλώσσα του Σώματος, Φυσιογνωμική, Ψυχολογία, Εγκληματολογία και Devised theater.
Ο Κ.Γεωργουσόπουλος τον βάφτισε ως τον πρώτο Έλληνα συγγραφέα του Θεάτρου Καταγραφής. Το έργο του Ασανσέρ βραβεύτηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου της UNESCO (I.T.I).
Έχουν εκδοθεί και ανέβει τα έργα του: Κι απόψε ένα τρένο έχασα, Τρία Κάππα, Ασανσέρ, Ορνιθόρυγχος και Τικ-Τακ Ακριβώς. Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Κιχ, χαρακτηρίστηκε ως παγκόσμια αστυνομική καινοτομία.
Διδάσκει δημιουργική γραφή και υποκριτική.

Στοιχεια
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου